*Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!
053/ 832675

Originele ideeën voor een Gender Reveal!

  • Geplaatst op
  • Door Feestwinkel Bart Gees
Originele ideeën voor een Gender Reveal!

Het wordt waarschijnlijk één van jullie belangrijkste momenten! Het krijgen van een kindje. Je wilt natuurlijk op de leukste manier aan je vrienden en familie tonen of het een jongen of een meisje wordt. Wij helpen je graag!

Met passende confetti of ballondecoratie

Het is natuurlijk een heel speciaal moment om aan je vrienden en familie te tonen of jullie kindje een jongen of een meisje wordt. Je wilt dit op de leukste en origineelste manier laten weten, en dat kun je doen op heel wat verschillende manieren. 

 

We helpen je even verder met enkele tips van onze feest- en partyspecialisten!

 

Het schokeffect

Ben je iemand die iedereen graag verrast met een knaller van een onthulling?.. Dan kan je het best gebruik maken van een confettikanon of poederkanon. Je kan deze vinden in onze webshop gevuld met blauw of roze poeder of confetti. Je vrienden en familie wachten ongeduldig tot je samen met je partner het kanon afschiet en dan!... Met een grote knal zal iedereen in verbazing staan kijken naar de kleur dat uit het kanon wordt afgevuurd.

 

Speciaal voor de nieuwsgierigen

Heb je veel nieuwsgierige vrienden en familie en hou je er graag de spanning wat in?... Dan kun je het beste kiezen voor een ballondecoratie gevuld met blauwe of roze confetti. Aan de buitenkant zie je enkel een grote zwarte ballon met vraagtekens,.. maar aan de binnenkant zit, tja dat is nog even een raadsel tot wanneer de toekomstige mama en papa de grote ballon met een naald kapot zullen prikken... 

 

Het Rookeffect

Met behulp van een rookstaaf met blauwe of roze rook toon je aan de hele buurt wat het zal worden. Je kan samen met je partner de rookstaaf aansteken en dan is het afwachten tot het lontje volledig is opgebrand en de kleurrijke rook tevoorschijn komt. Dit is natuurlijk best te doen bij goed weer en niet binnenshuis! Tenzij je graag de kleuren van je muren in een ander kleurtje wilt! 

 

Zo, wij hopen dat we jullie hebben kunnen helpen bij het zoeken naar een leuke en originele manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken! De producten uit deze blog kan je terug vinden op onze webshop!

Tot snel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »