*Voor 13:00 uur besteld = morgen in huis!
053/ 832675

 

Makkelijk, snel en eenvoudig producten online bestellen en later afhalen.

Via onze click & collect service op onze webshop kun je heel eenvoudig producten online bestellen  en deze later afhalen in onze winkel tijdens de openingsuren. Of je kiest ervoor om je bestelling af te halen wanneer het jou past via onze afhaalbox die 24u/7 beschikbaar is.

In beide gevallen wordt de bestelling op werkdagen van maandag tot zaterdag tussen 9u en 17u30 binnen de 3 uur klaargemaakt voor afhaling.

 

Is elk product op de webshop beschikbaar voor afhaling?

Alle producten op onze webshop zijn beschikbaar voor afhaling in winkel. Voor onze afhaalbox 24u/7 zijn alle producten beschikbaar met uitzondering van vuurwerk, ballondecoraties, ballonnen gevuld met helium, heliumtanks, ballonbogen en andere grote attributen zoals: bezems of wandelstokken. Mochten er problemen zijn met uw bestelling, dan contacteren wij u zo snel mogelijk. 

 

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen? 

Bestellingen op werkdagen van maandag tot zaterdag van 9u tot 17u30 besteld, worden binnen de 3 uur klaargemaakt voor afhaling. Kiest u voor 'afhaling in winkel' dan kunt u de bestelling ophalen tijdens onze openingsuren. Heeft u gekozen voor 'afhalen in afhaalbox 24u/7' dan kunt u de bestelling afhalen wanneer het u past binnen een termijn van 24u.

 

Waar kan ik mijn bestellingen ophalen?

Alle bestellingen kunnen afgehaald worden aan onze feestwinkel (Driehoekstraat 33, 9451 Kerksken). Indien u kiest voor onze afhaalbox vindt u deze naast de ingang van onze winkel.

 

Hoe werkt afhalen in afhaalbox?

Indien u voor deze optie kiest besteld en betaald u de bestelling online. Daarna ontvangt u een bevestiging wanneer wij uw bestelling hebben klaargemaakt voor afhaling in de afhaalbox. In deze bevestigingsmail ontvangt u een cijfercode waarmee u de afhaalbox kunt openen om uw bestelling in ontvangst te nemen. De cijfercode blijft maximaal 24u geldig. U dient uw bestelling vanaf nu binnen de 24u af te halen. 

 

Hoe kan ik betalen?

Indien u kiest voor 'afhaling in winkel' betaald u de bestelling tijdens de afhaling, u kunt hierbij kiezen voor cash of bancontact. Wanneer u kiest voor 'afhaling in afhaalbox 24u/7' dient u de bestelling online te betalen.

 

Hoe lang blijft mijn bestelling liggen voor afhaling?

Bij een bestelling 'afhalen in winkel' blijft uw bestelling 14 werkdagen beschikbaar voor afhaling. Indien u kiest voor 'afhalen in afhaalbox 24u/7' blijft de bestelling 24u beschikbaar voor afhaling.

 

Wat als ik mijn bestelling niet binnen de tijd afhaal?

Als je een bestelling moet afhalen in de winkel, en het lukt je niet de bestelling af te halen binnen de 14 dagen dan worden de bestelde producten terug in de winkel geplaatst. Indien je hebt gekozen voor de afhaalbox en het lukt je niet de bestelling af te halen binnen de 24u, dan blijft de bestelling daarna nog 14 dagen beschikbaar voor afhaling in de winkel. 

 

Ik kan de optie 'afhalen in afhaalbox 24u/7' niet aanduiden?

Indien al onze afhaalboxen in gebruik zijn, kan het zijn dat je deze afhaalwijze tijdelijk niet kunt aanduiden tijdens het afrekenen. Je kan het in dit geval op een ander moment opnieuw proberen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »